betere levensomstandigheden

Ξ Comments are off

Nederlandse zakenman start zelfstandig handelsrelatie met Palestijnse fabrikant

posted by admin
Nederlandse zakenman start zelfstandig handelsrelatie met Palestijnse fabrikant

Door deze scootmobiel accessories te kopen, helpen ouderen niet alleen zichzelf aan meer comfort, maar ook de mensen in de Westbank aan werkgelegenheid en zicht op vrede in het Midden-Oosten.

Zorgcomfortwinkel heeft het afgelopen half jaar samen met een Palestijnse fabrikant in de Westbank een rolstoel/scootmobiel-voetenzak geproduceerd voor de Nederlandse markt. Doel van deze productie is om werkgelegenheid te genereren in de Westbank en om zo een kleine bijdrage te kunnen leveren aan een weg naar vrede in het Midden-Oosten. Deze voetenzakken zijn van zeer goede en warme kwaliteit. Zorgcomfortwinkel staat garant voor een goede zorg en comfort van haar producten in combinatie met een goede prijs-kwaliteit garantie.

Initiatiefnemer van deze handelsrelatie is M. Rotteveel, eigenaar van Zorgcomfortwinkel.nl. Zijn streven is het ondernemerschap te combineren met ontwikkelingssamenwerking. Rotteveel is zelfstandig naar de Westbank gegaan en heeft daar de fabrikant ontmoet. De fabriek oogt naar Westerse maatstaven enigszins primitief, maar het ambacht is van hoge kwaliteit.

Voetenzak Westbank

FB Subscribe

5 meest waardevolle 'weetjes' voor een nog 'beter' leven

Please wait...

Vind Producten

Populair