zorghulpmiddelen

Ξ Comments are off

Deur als hulpmiddel bij dementie stimulatie geheugen

posted by admin
Deur als hulpmiddel bij dementie stimulatie geheugen

Het thuis gevoel wordt aanzienlijk versterkt door personen met vroegtijdig dementie te omringen met vertrouwde objecten.  Een Persoonlijke Welzijn Deur kan uw naaste helpen zijn of haar eigen kamer te vinden binnen een nieuwe omgeving zoals een verzorgingstehuis.  Met uw hulp maken we een persoonlijke deur met bijvoorbeeld de afbeelding van de vorige deur waar uw familielid heeft gewoond of van een deur die heel belangrijk is geweest in zijn of haar leven.

De Welzijn Persoonlijke Deuren stimuleren het geheugen en helpen bij de oriëntatie waardoor uw naasten makkelijker hun kamer terug kunnen vinden in nieuwe omgevingen zoals een verzorgingstehuis.

Onderzoek heeft uitgewezen dat reminiscentievoorwerpen herinneringen kunnen opwekken bij demente bejaarden indien deze herkenbaar zijn. Zo zijn oude voorwerpen bekender dan moderne, moeten namaakvoorwerpen het juiste formaat hebben en moeten de kleuren van het voorwerp kloppen. De Persoonlijke Welzijn Deur voldoet aan al deze voorwaarden en is hierdoor bij uitstek de juiste hulpmiddel bij dementie.

Welzijn persoonlijke deuren 8  Welzijn persoonlijke deuren 7

FB Subscribe

5 meest waardevolle 'weetjes' voor een nog 'beter' leven

Please wait...

Vind Producten

Populair